Joskus muiden päällä nähdyistä jutuista inspiroituminen on ihan jees. Esimerkiksi tämä Aamukahvilla-blogin Henriikan koru toimi inspiraation lähteenä, kun tein iselleni kierrätyskorua. Henriikan koru on H&M:n Fashion Against Aids -mallistosta, mutta on näitä samantyyppisiä näkynyt vaikka missä niin helmistä kuin trikoosuikaleistakin tehtyinä.



Omaan koruuni käytin roskiksesta löytynyttä johtoa. Johto oli entisessä elämässään paksua, harmaata ja sellaisenaan askarteluun sopimatonta kaiutinkaapelia, mutta koska tiesin sen sisältävän ohuempia piuhoja, otin puukon käteen ja revin harmaan kuoren pois. Alta paljastui iloisen värisiä piuhoja, yhteensä jopa 40 metrin edestä. Piuhojen sekaan koruun päätyi myös kaksi vanhaa narupohjaista kaulakorua, joista väänsin pihdeillä riipukset sun muut irti. Johdonpätkät piti kiinnittää suureen metallirenkaaseen rautalangalla, sillä niiden kiinni sitominen olisi ollut mahdotonta.



Ennustan tästä tämän kesän suosikkikorua. Kävin tänään jo ulkoiluttamassakin korua kauppareissulla värikkäisiin haaremihousuihin yhdistettynä. Tykkään tykkään tykkään!