Kuten moni jo tietääkin, on Vuodatuksella viimeaikoina ollut ongelmia kuvien näkymisen kanssa. Kesäkuussa tapahtunut sähkökatkos vaurioitti laitteita ja tämän vuoksi ilmeisesti kuvapalvelimen kovalevy hajosi, eikä kuvia enää saada palautettua. Tämä harmittaa minua suuresti, sillä kaikki blogiin lataamani kuvat on nyt ladattava uudelleen. Tämä tarkoittaa tuntien ylimääräistä työtä, joka on pois bloggaamisen ajasta.

Tällä hetkellä mietin vakavasti blogipalvelun vaihtamista Blogspotiin. Haluaisin tietenkin tukea kotimaista ja jatkaa Vuodatuksella bloggaamista, mutta jatkuvat ongelmat blogipalvelun kanssa saavat minut kohta luopumaan toivosta. :( Optimistina kuitenkin yritän ajatella tilanteen parhain päin, sillä kuvat ovat kuitenkin minulla itselläni tallessa tietokoneellani erityisesti blogia varten nimettyinä. Kuvien etsiminen omista kansioista ei siis olisi kovin vaikeaa. Se työ vaan eniten mietityttää. En toisaalta haluaisi aloittaa täysin tyhjältä pöydältä toisessa palvelussa, koska kaikki tekstit kyllä löytyvät vielä täältä.

Mutta jotta en ihan epätoivoon vaipuisi ja vielä jotain positiivista haluaisin keksiä, niin blogitauon aikana on kertynyt paljon blogattavia juttuja ja kuvia. Olen myös aktivoitunut neulegraffitien suhteen, joten kannattaa pysyä kuulolla Facebookin ja Ravelryn puolella! :) Kesäloman lopulla ehdin taas pureutua tähän blogiasiaan, joten katsotaan silloin näitä kuvien lataamisia uudelleen.

Aurinkoista kesän jatkoa kaikille!

Sisko